Uvjeti korištenja

Europrojekti.eu omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje Europrojekti.eu bloga.

Korištenjem bilo kojeg dijela Europrojekti.eu bloga smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja.

Autorska prava

Europrojekti.eu poštuje tuđa autorska prava i neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Izuzetak mogu biti jedino posebno označeni sadržaji s licencom Creative Commons.

Uvjeti prenošenja članaka

Drugi portali i internetske stranice bez posebnih upita smiju prenijeti dijelove pojedinih članaka do najviše 1000 znakova uz obavezno navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti naziv originalnog članka u obliku linka  na Europrojekti.eu.

Europrojekti.eu zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na blogu bez obaveze prethodne najave.

Sve sadržaje Europrojekti.eu bloga koristite na vlastitu odgovornost i Europrojekti.eu ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Zaštita privatnosti

Europrojekti.eu blog poštuje privatnost svojih posjetitelja.

Europrojekti.eu blog može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja bloga (Google Analytics).

Izmjene Uvjeta korištenja

Europrojekti.eu blog zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na Europrojekti.eu.